Nyheter

Nya Roland TrueVIS VF2-640


Nya Roland TrueVIS VF2-640
Roland TrueVIS VF2-640

Roland DG har ytterligare breddat sitt prisvinnande TrueVIS modellprogram med Nya Roland TrueVIS VF2-640.
En helt ny Print Only TrueVIS på 160 cm utvecklad för överlägsna print i kulörer som tidigare varit omöjliga att producera.

Nu kan ni konfigurera TrueVIS VF2-640 med både TR2 Orange och nya TR2 Green, en dröm för alla producenter av Crossdekaler till t.ex. KTM och Kawasaki. Varför inte kombinera TrueVIS VF2-640 med Rolands plotter GR-640 för en sömlös Print/Cut produktion i medföljande kostnadsfri RIP programvaran VersaWorks 6.

Priser:

167 995 kr + moms
Paket med Take-Up System och bläck 184 995 kr + moms

Klar att skickas från Roland i Holland 1 juli.

Nyckelfunktioner:

NYA TRUEVIS TR2 BLÄCKET FÖR RIKTIGT LEVANDE KULÖRER

Utöver CMYK, Light Cyan, Light Magenta, Light Black, Orange och White, erbjuds TR2 det GREENGUARD Gold Certifierade bläcket nu även i GREEN för utökad oöverträffad gamut högsta industri- och säkerhetscertifiering

FÖRBÄTTRAD MED “TRUE RICH COLOUR 2”

När ni ställer in VersaWorks i "True Rich Colour 2" kan ni producera levande kulörer och kombinationer med neutrala gråtoner, mjuka toningar och verklighetstrogna hudfärger som ingen kunnat tidigare.

ANVÄNDARVÄNLIG OCH SNABBSTARTAD

TrueVIS Technologin gör det enkelt för er att printa i hög kvalitet helt utan väntetider, byt mellan olika medier på nolltid.

RIP PROGRAMMET VERSAWORKS 6 INGÅR 

Ett användarvänligt och intuitivt gränssnitt för smidig drift och jobbhantering med 64-bitars native support och dual-core operation för bearbetning av filer med precision och hastighet. Kan installeras på flera datorer och styra flera printers utan licenskostnader.

EFFEKTIVT PRINT OCH SKÄR MED ROLAND GR PLOTTERS

Helt kompatibel med Roland DG skärmaskiner, all print/cut data hanteras i VersaWorks 6 för effektiv production av dekaler och etiketter.
 

Roland erbjuder nu marknadens bästa print/cut maskiner och med denna nya print only printer blir det enkelt att välja maskinpark i framtiden.