Nyheter

Nya TrueVIS printers


Roland TrueVIS LG MG serien
Roland DG expanderar sin TrueVIS serie med tre nya modeller, sex nya printers i olika storlekar. Roland DG TrueVIS är kända för sin utskriftskvalitet med livfulla starka kulörer och användarvänliga printers med medföljande programvaran VersaWorks och Roland Connect.
TrueVIS blir bästa alternativet i tre världar
- Favoriterna med snabbtorkande Eco-solvent bläck i flaggskeppen i VG-Serien och instegsmodellerna i SG-serien
- Premiär för "resinbläck" i nya "latex"-printern Roland TrueVIS AP-640 - vattenbaserad perfekt för PVC fria printmaterial.
- Premiär för TrueVIS LG- och MG-serier med fem olika UV printer/cutters med nytt EUV5 bläck i Rött och Orange.

Roland DG TrueVIS AP-640 Resin Printer

TrueVIS AP-640 på 1625 mm (64 tum) utmanar och omdefinierar hållbar vattenbaserad resinutskrifter med hög färgmättnad på ett brett utbud medier, inklusive PVC-fria vinyler, papper, PET-folier med mera.

 Roland TrueVIS AP-640

Piezo-printhuvudena är placerade i en dubbel, förskjuten formation med ett optimizer-printhuvud och ett dedikerat CMYK-printhuvud för precisare droppar, vilket resulterar i mer exakta färg- och bildresultat som ger levande färger och en naturlig utskriftskvalitet.

De vattenbaserade TrueVIS-resinbläcken, som levereras i nya bläckpåsar med hög kapacitet på 700 ml, ger snabbtorkande, reptåliga och säkra resultat på ett stort antal medier. Det GREENGUARD Gold-certifierade resinbläcket uppfyller också de strängaste standarderna för låga VOC-utsläpp till inomhusluften.

Läs mer i databladet på produktsidan

Roland DG TrueVIS LG Series UV Printer Cutters

LG-seriens UV-printers finns i bredderna 64" (1625 mm), 54" (1371 mm) och 30" (762 mm) och erbjuder UV-LED-utskrifter till TrueVIS-serien. Med upp till åtta färger (cyan, magenta, gul, svart, orange, röd, vit, glans) plus en primer kan printern konfigureras för att uppfylla ert behov, från varumärkesprecisa färger till avancerade, förstklassiga lack- och textur-effekter.

Orange och rött bläck kan till exempel kombineras för att tänja på färggränserna för digitaltryck, medan ett vitt bläck med hög kapacitet har utformats speciellt för att snabbt producera högkvalitativ fönsterdekor med låg bläckförbrukning.


LG-serien har ett omdesignat chassi, högkvalitativa komponenter och en rad förbättringar av mediehanteringen som gör LG perfekt för obevakad utskrifter av små eller stora utskriftsjobb, Print/Cut och mycket mer. Automatiserad mediekalibrering sparar tid och material, medan en nydesignad, justerbar upprullningsenhet rymmer rullar av olika storlekar, med en knapptryckning för media som gör det enklare för en ensam operatör att ladda mediat.

Läs mer i databladet på produktsidan

Roland DG TrueVIS MG Series UV Printer Cutters

MG-seriens UV-printers finns i bredderna 64" (1625 mm) och 30" (762 mm) och erbjuder kunder som börjar producera UV-LED-utskrifter mycket printer för pengarna.

Med liknande åttafärgsalternativ som LG-serien erbjuder MG-serien en mängd olika tillgängliga bläckkonfigurationer som kan utöka dina möjligheter att inkludera rika färger och intressanta spot-UV-effekter samt en brett spektrum av Pantone kulurer.

MG-serien kan förutom vanliga Print/Cut utskrifter även skriva ut på tunna medier, med ett förlängningsbord (tillval) erbjuds operatörer att skriva ut på halvstyva kartongmaterial, vilket gör det möjligt att skapa prototyper för unika förpackningar.

Läs mer i databladet på produktsidan

Roland TrueVIS MG-640