Nyheter

Nya Summa S3 Class serien


Summa S3 Class
Summa sätter återigen ny standard för skärmaskiner med S Class 3-serien

Summa är stolta över att presentera en helt ny produktlinje för vinylskärning. Summa S Class 3 är en toppmodern enhet som är designad för professionella användare som kräver bästa prestanda i sina skärjobb och vill utforska nya möjligheter.
Hjärtat i S Class 3 är dess unika True Tangential Cutting Technology, som säkerställer bästa möjliga prestanda. Den helt nya OPOS Camera med inbyggd bildbehandling ger ultrasnabb märkes-igenkänning och bearbetning, vilket gör print&cut-jobb smidigare och mer effektiva. Prestandahuvudet är det mest avancerade i skärmaskinserien och kan nu automatiskt växla mellan skärning och vikning, perfekt för förpackningsjobb i små upplagor och sätter en ny standard i branschen.

Högprecision och oöverträffad prestanda
S Class 2, en beprövad presterare, har funnits på marknaden i tio år. Den är inte bara oslagbar (fortfarande!) gentemot sina konkurrenter, den är också mycket uppskattad av sina kunder. "För S Class 3 behöll vi det som var bra och beprövat. Och även om de kan se likadana ut under huven vid första anblicken, har mycket uppgraderats. Den senaste elektroniken gjorde det möjligt att uppnå snabbare reaktionstid, bättre dataprocessering och mer precist motorstyrning, vilket resulterar i ett jämnare, snabbare och mer pålitligt resultat", säger Randi Kerkaert, produkchef.

Pålitlig och mångsidig skärning
Numera är vinylskärning förmodligen inte det hetaste ämnet inom skylt- och displaysbranschen. "Varje Summa vinylskärmaskins långa livslängd gör det möjligt för skyltföretag att undvika behovet av ytterligare investeringar i vinylskärningsutrustning. Å andra sidan är det fortfarande nödvändigt och kritiskt för många företag att ha en
premiumskärmaskin tillgänglig på arbetsplatsen", säger Christof Van Driessche, CCO på Summa. "En pålitlig skärmaskin uppskattas mycket även i en industriell miljö. Med introduktionen av S Class 3 strävar vi efter att erbjuda nya möjligheter för skyltföretag att utöka sina nuvarande verksamheter inom vinylskärning och utforska nya områden, som kartongskärning och vikning."
S Class 3 kommer att finnas tillgänglig för exklusiva visningar i Folie & Pappers showroom från mitten av september 2023.