Nyheter

Nya Summa F-Series skärbord


Nya Summa F Series skärbord

Summa F Series - det mest mångsidiga skärbordssystemet någonsin
Summa’s professionella Skärbord i F Series är en innovativ lösning för att producera en mängd olika skyltar, dekaler, displayer, prototyper, förpackningar och mycket mer.

Försäljning / Support:

Göteborg ‌ ‌ 031-49 00 80
Stockholm ‌ 08-785 04 23
Boka visning eller presentation henrik@foliepapper.se

Summa F Series förbättringar 2021

För att bättre anpassa era Summa F Series produkter till era framtida projekt och applikationer introducerar Summa flera förbättringar:

  • Nya F1432 modellen i F Series (ersätter F1332)
  • Förbättrat Säkerhetssystem
  • ADC vänster är nu standard på alla F Series modeller
  • Uppdaterad GoProduce Software, inklusive många nya funktioner
  • Justerat frässystem


GoProduce programmet perfekt till er F Series

Programvaran GoProduce är utvecklad för att hantera jobb enkelt och effektivt. Det moderna gränssnittet med förbättrad navigering gör det möjligt för användare att hitta och använda funktioner så snabbt och intuitivt som möjligt.
Multifunktionellt skärhuvud

Det multifunktionella huvudet kan rymma upp till tre moduler samtidigt. Centralenheten har en positioneringslaser och ett integrerat kamerasystem för snabb och exakt konturskärningsigenkänning.
Tangential Modul för kraft och precision

Erbjuder en vertikal kraft på 10 kg och erbjuder ett brett utbud av matchande verktyg. Varje verktyg har en streckkodsidentifierare, vilket garanterar automatisk igenkänning och rätt inställning av alla parameter.
Avancerat säkerhetssystem

Det avancerade säkerhetssystemet, som levereras med alla modeller i F-serien, garanterar en säker arbetsmiljö och uppfyller världsomspännande hälso- och säkerhetskrav. Tack vare placeringen av systemet på den övre balken kan F-serien nås enkelt, vilket resulterar i högre produktionseffektivitet.
Streckkoder för automatiserade arbetsflöden

Streckkoden identifierar automatiskt jobbet för att erhålla nödvändiga skärdata från datorn. Den inbyggda kameran skannar jobbet automatiskt eller med en handskanner, beroende på valt arbetsflöde.
Automatic Depth Control (ADC)

ADC ställer automatiskt in knivdjupet och verktygets orientering. Knivens eller bitens spets mäts noggrant och verktygets nedläge ställs in på bordets nivå, vilket garanterar en felfri skärning. Både ADC vänster och ADC höger ingår i varje ny F-serie flatbordsfräs.
Transportörsförlängning

Transportörförlängningen, tillbehör till F1612, hanterar skärjobb som är mycket större än det faktiska skärområdet. Medan maskinen skär på halva bordet kan de första delarna tas bort säkert vid förlängningen.
Accelererat arbetsflöde med F-Performance

Ökar prestandan för ditt skärbord med nästan 40%. Fördelarna är bl.a. snabbare upp-, ned- och vridrörelser på skärhuvudet, vilket kommer att vara mest tydligt när ni använder Kiss-skärverktyget.
Heavy-Duty Roll Support

Tillvalet Heavy-Duty Roll Support möjliggör en rak och slät matning av printrullar till de bredaste borden F1832, F3220 och F3232. Förenklar betydligt när ni laddar bordet med tunga bannermaterial och lätta breda textilmaterial som inte töjs.