Nyheter

PRO4 prisas efter två mån.


NYA FANTASTISKA PRO4 PRISAS EFTER BARA 2 MÅNADER PÅ MARKNADEN.

Pro_4__banner_NYHET

 


För knappt 2 månader sedan introducerades nya ROLAND SOLJET PRO4 XR-640 på marknaden och snabbt har den blivit en av de mest efterfrågade print & cut maskinerna. Nu har PRO4 dessutom vunnit den grafiska branschens förtroende och hedrats med utmärkelsen ”BEST OF 2012” på en av Europas största grafiska mässor, VisCom i Frankfurt.

 

 

Juryn motiverade sitt val av PRO4 på printerns stora bredd; ”Med denna enhet, som både kan printa och konturskära, riktar sig Roland brett till professionella inom hela skyltbranschen. Oavsett hur krävande och detaljerat en grafik skall printas är PRO4 XR-640 en optimal lösning. Rolands XR-640 kan användas till produktion av olika typer av applikationer såsom klistermärken, skyltgrafik, banderoller, affischer, canvas och folie till carwrap”.

 

”Vi har i juryn varit mycket begeistrade av den stora färgbredd, och valet mellan sju eller åtta färger bland CMYKlclm, ljust svart, vit samt metallisk ger ett optimalt nyttjande för kunden. Generellt ser vi att denna enhet utskiljer sig då det gäller kvalitet och stor grafisk precision”.

 

 

SOLJET PRO4 XR-640

 

SOLJET PRO4 XR-640 är en 64 tums skärprinter, som kombinerar hög printhastighet med Rolands Print & Cut teknologi, ett innovativt nytt designat printhuvud, välj mellan sju eller åttafärgers konfiguration, och helt nya ECO-SOL MAX2 bläck med nio färger: cyan, magenta, gul och svart (CMYK), light cyan (Lc), light magenta (Lm), Vit (Wh), metallisk (Mt) och den helt nya ljust svart (Lk).

 

Nya PRO4 är skapad för stor produktion utan att professionella i den grafiska branschen ska kompromissa med resultatet då både färger och effekt och finish är av absolut högsta kvalitet.

 

 

VisCom och priset ”Best of 2012”

 

Viscom är Europas största mässa för skyltbranschen och arrangeras vartannat år i växelvis Frankfurt och Düsseldorf. Sedan mässan grundades 1986 har VisCom varit ledande att presentera lösningar för visuell kommunikation. Viscoms jury som består av chefredaktörer från ledande branschmagasin, representanter från branschorganisationer och medlemmar av utställningsorganisationer, hedrar och prisar de mest innovativa utställarna med priset ”Best of” i fem kategorier: Skyltproduktion, storformatprint/LFP, ljusreklam, utveckling av textil och mjukvara.

viscom_best_of_2012