Nyheter

Nyheter från Aslan


Kylan har kommit för att stanna en bra tag, vi älskar nya extremt hårdhäftande Aslan MonsterTack som kan appliceras ner till minus 10 grader. Lätt att demontera utan limrester på blanka ytor.

Läs mer och ladda ner produkt- och datablad på vår hemsida.

Vårt populara AntiGraffiti PET laminat ASLAN SL 95 har använts som klotterlaminat och whiteboardfolie av nöjda kunder i många år. Nu har ASLAN släppt ett transparent Matt reflexfritt PVC laminat MagicProtect Matt ASLAN SL 99 med magiskt graffitiskydd där färgen rinner av direkt. Perfekt till t.ex. kollektivtrafiken.

Ceritfierat enligt DIN EN 45545-2: 2016-02 - R1 / R7 / R17.

Till julskyltningen har Aslan alltid erbjudit unika lösningar. Den senaste innovationen är glitterfolie i sex kulörer, guld, silver, svart, vit, röd och grön. SparkleColour ASLAN SC 123 är ett perfekt komplement till t.ex glasdekorfolien i Aslan Illustra-range >> och Aslans Metalliserade Polyesterfolie >>

     

WindowBlock ASLAN DFP 25 är en självhäftande printbar folie med riktigt hög opacitet fast vit på båda sidor.

Perfekt för fönsterdekaler då Era prints inte lyser igenom och baksidan blir trevligare än den grå eller svarta baksidan man är van vid hos blockoutfolier.

 

Aslan Whiteboardfolier

White- och blackboard folier för hemmakonteret eller hemundervisning.

Montera den självhäftande folien på dörrar, väggar eller möbler.

     

WrapTheStreet ASLAN DFP 46

Vi har testat Aslans printfolie för tuffa ytor på asfalten utanför kontoret under året. Dess tjocka, kletiga adhesiv fäster perfekt mot asfalten och är t.o.m. enkel att ta bort med lite värme. I kombination med golvlaminatet MP326 så är det den första produkten som klarar brandklassen DIN EN-13501-1 när den är printad och laminerad.

 

ASLAN har släppt ytterligare en fantastisk produkt som har det bästa halkskyddet.

ASLAN Print’nGo är direkt printbar, vilket sparar er tid och pengar på ytterligare laminat. Den möter även kraven hos "non-slip safety class R 13" precis som normen för "slip-resistance on wet barefoot walkways DIN 51097 (class B)."